'Ronaldo zorgt ervoor dat sterspeler vertrekt bij Real Madrid'

'Ronaldo zorgt ervoor dat sterspeler vertrekt bij Real Madrid'
Dinsdag 29 mei 2018 - 12:43   I  

Na de gewonnen finale in de Champions League ziet het er naar uit dat één van de uitblinkers gaat vertrekken bij Real Madrid. Eerst was het Ronaldo die raadselachtig een vertrek aankondigde maar vooral de Welshman Gareth Bale aast op een transfer. Bale wil naar Engeland en zou dit ook al hebben duidelijk gemaakt aan zijn teamgenoten. Rio Ferdinand zou de opmerkelijke reden voor de vertrekwens van de sterspeler kennen.

“Hij is naar Madrid gehaald met het idee dat hij de mantel van Cristiano Ronaldo ging overnemen, maar de Portugese megaster werkt hier niet aan mee. Ronaldo heeft de collectieve en individuele prijzen aaneengeregen sinds Bale in Madrid is. Sommigen kunnen stellen dat de pacifistische houding van Bale ervoor zorgt dat hij geen rivaal is”, aldus Ferdinand op sociale media.

"Zo wordt het kleine ego van Bale verder teruggedrongen door Ronaldo en is Bale niet de machtigste speler in Madrid. Maar wat Bale heeft bereikt is bijvoorbeeld magische momenten creëren op het grote podium. In finales speelde hij een essentiële rol in het recordbrekende team van de geweldige Zinédine Zidane. Nu is het aan hem om te bepalen wat hij wil."

"Wil hij bij een andere club de belangrijkste man worden en de volle verantwoordelijkheid nemen? Of wil hij blijven en een bijrol blijven spelen? Ik zou graag willen zien dat hij terugkeert naar de Premier League, het liefst bij Manchester United, en gaat domineren. Ga een nieuw hoofdstuk schrijven als leider van een club. Word een icoon. Dit is wat alle groten der aarde in alle sporten doen.” Manchester United lijkt de hoofdkandidaat om Bale in te lijven, al is de transferprijs wel een groot struikelblok voor Mourinho. Dat belooft vuurwerk komende transferperiode!

Poll: Manchester United is een goede club voor Bale?

TAGS  I  Manchester United  I  Real Madrid  I  Bale  I  Ronaldo

donderdag 30 maart 2023

woensdag 29 maart 2023

dinsdag 28 maart 2023