Dit is dé reden waarom de Rode Duivels gaan presteren op het WK

Dit is dé reden waarom de Rode Duivels gaan presteren op het WK
Dinsdag 29 mei 2018 - 13:19   I  

Het is bijna zover, het Wereldkampioenschap in Rusland. De verwachtingen bij de Rode Duivels zijn weer hooggespannen, maar na alle commotie door de selectie van Martinez zijn die verwachtingen een beetje naar de achtergrond verdwenen. Michy Batshuayi weet echter zeker dat de Rode Duivels gaan schitteren op het WK.

Zelf heeft Batshuayi een goede periode achter de rug bij Dortmund. “Bij Dortmund vond ik alles wat ik nodig had om te presteren. Ik voelde dat ze echt op mij rekenden, ik voelde het vertrouwen van de trainer, de spelers... Je zag in hun ogen dat ze blij waren dat ik voor hen speelde”, aldus Batsman tegenover Sport/Voetbalmagazine.

De Rode Duivels gaan iets neerzetten op het komende WK in Rusland, dat weet Batshuayi zeker. De reden daarvoor is een aparte: “We zijn overtuigd dat we iets kunnen neerzetten op dit WK. En weet je waarom? Omdat veel spelers na het WK zullen afhaken. Het is voor die jongens de laatste kans om te schitteren.”

Spelers zoals Vincent Kompany, Thomas Vermaelen, Marouane Fellaini en Axel Witsel zijn op een leeftijd gekomen dat dit wel eens hun laatste grote tornooi met de Rode Duivels kan zijn. Kan dit een extra motivatie zijn om sterk te presteren op het WK? Dat valt nog af te wachten. België zit in een groep met Panama, Tunesië en Engeland.

Poll: Maakt België een kans op eindwinst in Rusland?

TAGS  I  Rode Duivels  I  WK  I  Batshuayi

vrijdag 29 maart 2024

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024