Rivaal zorgt voor ophef na huilende Salah: “Zijn geen 11 of 12 jaar meer”

Rivaal zorgt voor ophef na huilende Salah: “Zijn geen 11 of 12 jaar meer”
Dinsdag 29 mei 2018 - 15:00   I  

Liverpool verloor de Champions League-finale van Real Madrid met 3-1. Mohamed Salah ging met tranen van het veld door een blessure en ook doelman Karius kon zijn emoties niet bedwingen na een desastreuze avond. Paul Scholes speelde jarenlang voor rivaal Manchester United en snapt al de tranen van de Liverpool-spelers niet.

Vooral dat Salah met tranen van het veld ging gaat er bij de Mancunian-legende niet in. “Ik kan Karius enigszins begrijpen, denk ik. Hij is verslagen door wat er op het veld gebeurd is. Maar blessures horen bij het voetbal. Als je iemand jaren geleden zag huilen op het veld, moesten ze daar een hele goede reden voor hebben. Nu gaat het er anders aan toe, spelers zijn gevoelig en zijn sneller geraakt”, vertelt Scholes tegenover The Daily Mail.

In 1999 moest de voormalig spelverdeler van Manchester United de finale van de Champions League laten schieten door een gele kaart in de halve finale. “Wat helpt huilen? Het tovert de gele kaart niet weg. Natuurlijk was ik teleurgesteld, maar emotioneel? Nee. Ik denk niet dat ik ooit op het veld gehuild heb. Misschien toen ik elf of twaalf was, nadat we de bekerfinale verloren.”

Poll: Was de reactie van Salah na zijn blessure gepast?

TAGS  I  Scholes  I  Salah  I  Manchester United  I  Liverpool

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024

zondag 24 maart 2024