'Liverpool breekt transferrecord en haalt deze doelman'

'Liverpool breekt transferrecord en haalt deze doelman'
Dinsdag 29 mei 2018 - 16:15   I  

Loris Karius maakte tijdens de Champions League-finale tussen Real Madrid en Liverpool geen al te beste beurt. De Duitse doelman ging tot twee maal toe zwaar in de fout en bij Liverpool weten ze het ondertussen ook zeker: er moet een nieuwe keeper gehaald worden. En die nieuwe keeper mag gerust wat kosten.

Volgens diverse Engelse media is Liverpool van plan om het transferrecord te breken en van de Braziliaan Alisson de duurste doelman ooit te maken. The Reds zijn ervan overtuigd dat Alisson hun probleem onder de lat kan oplossen en legden in februari al een eerste bod van 50 miljoen euro neer bij AS Roma.

De Italiaanse topclub weigerde het bod en wil minstens 70 miljoen euro voor Alisson. Bij Liverpool zijn ze momenteel nog niet bereid om dat bedrag op te hoesten, maar de Engelsen zijn wel van plan om hun eerste bod van 50 miljoen te verhogen.

De Engelse media zijn het dan ook roerend eens: Alisson zal straks de nieuwe doelman van Liverpool worden. Voor Karius en Simon Mignolet zal er geen plaats meer zijn als eerste keeper.

Poll: Is Alisson 70 miljoen euro waard?

TAGS  I  Karius  I  Mignolet  I  Alisson  I  Roma  I  Liverpool

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024