'AA Gent onderhandelt met deze Belgische smaakmaker uit JPL'

'AA Gent onderhandelt met deze Belgische smaakmaker uit JPL'
Dinsdag 29 mei 2018 - 17:00   I  

AA Gent is niet van plan om deze zomer veel transfers te realiseren. Ze houden in de Ghelamco Arena rekening met het vertrek van enkele sterkhouders, en die zullen dan ook vervangen worden. Eén van de spelers die straks wellicht vertrekt bij 'De Buffalo's', is doelman Lovre Kalinic. En zijn vervanger zit dan ook al in de wachtkamer.

Zo is het een publiek geheim dat Gent zich graag met Thomas Kaminski wil vertrekken. De doelman van KV Kortrijk staat bovenaan het verlanglijstje van voorzitter Ivan De Witte en CEO Michel Louwagie. Als Kalinic andere oorden opzoekt, moet Kaminski zijn opvolger worden.

Hoewel De Buffalo's dus nog even geduld moeten oefenen, zouden de onderhandelingen met Kaminski al begonnen zijn. Gent sprak al enkele keren met de entourage van Kaminski, die een transfer naar de Ghelamco Arena zeer zeker ziet zitten.

"We zullen vroeg weten waar we aan toe zijn"

Van een akkoord is er nog geen sprake, maar Gent neemt zijn tijd. "Wij gaan niet veel transfers doen, wij gaan doelgericht spelers halen. Maar door de nieuwe transferdata in Engeland, moeten spelers getransfereerd zijn voor 12 augustus. Dat maakt dat we nog redelijk vroeg zullen weten waar we aan toe zijn", liet Louwagie zich onlangs ontvallen.

Poll: Zou Kaminski een goede vervanger zijn voor Kalinic?

TAGS  I  Kaminski  I  KV Kortrijk  I  AA Gent

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024

zondag 24 maart 2024