'Deze 5 Rode Duivels vallen uit definitieve WK-selectie Martinez'

'Deze 5 Rode Duivels vallen uit definitieve WK-selectie Martinez'
Dinsdag 29 mei 2018 - 17:47   I  

Op 4 juni maakt Roberto Martinez zijn definitieve WK-selectie bekend. Momenteel heeft de bondscoach van de Rode Duivels nog 28 spelers ter beschikking, maar vijf onder hen zullen nog afvallen. Dé vraag die op ieders lippen brandt is wie die afvallers zullen zijn.

Sport/Voetbalmagazine weet dat op dit moment zes spelers in aanmerking komen om alsnog uit de boot te vallen. Matz Sels zou het uiteindelijk moeten afleggen tegen Koen Casteels, die als derde doelman mee zou mogen naar Rusland. Sels zou een WK-deelname op zijn buik kunnen schrijven.

En verder ziet het weekblad nog vijf spelers die moeten vrezen voor hun WK-deelname: Adnan Januzaj (Real Sociedad), Dedryck Boyata (Celtic), Youri Tielemans (AS Monaco), Jordan Lukaku (Lazio) en Christian Benteke (Crystal Palace). Die spelers hebben nog enkele dagen om de bondscoach te overtuigen.

Wat met Vermaelen en Batshuayi?

Al bestaat er ook nog een kans dat er uiteindelijk iemand anders afvalt. Martinez zal in eerste instantie rekening moeten houden met de evolutie van de blessures in zijn groep. Zo zijn Michy Batshuayi en Thomas Vermaelen nog niet topfit. Maar als alles volgens plan verloopt, stappen zij straks wel mee op het vliegtuig richting Rusland.

Poll: Wie van deze spelers moet zéker uit de WK-selectie gelaten worden?

TAGS  I  Januzaj  I  Rode Duivels  I  Martinez  I  Boyata  I  Sels  I  Tielemans  I  Lukaku  I  Benteke

donderdag 30 maart 2023

woensdag 29 maart 2023

dinsdag 28 maart 2023