Anderlecht krijgt slecht nieuws over goalgetter Ferreyra

Anderlecht krijgt slecht nieuws over goalgetter Ferreyra
Dinsdag 29 mei 2018 - 19:00   I  

RSC Anderlecht zou zich maar wat graag met Facundo Ferreyra willen versterken. De Argentijnse spits werd tijdens het voorbije seizoen topschutter bij Shakhtar Donetsk, maar is er einde contract. Volgens bepaalde bronnen heeft Ferreyra inmiddels al een voorstel van paars-wit op zak, maar hij lijkt er niet op in te gaan.

Diverse Turkse media melden immers dat Ferreyra steeds dichter bij een overgang naar Fenerbahçe. De Gele Kanaries openden reeds vorige week de onderhandelingen met Ferreyra en diens entourage. Fenerbahçe deed Ferreyra een aanlokkelijk voorstel waarbij hij gespreid over de volgende vier seizoenen zomaar eventjes 9 miljoen euro zou kunnen opstrijken.

De onderhandelingen tussen beide partijen gaan de goede kant uit en het ziet er steeds meer naar uit dat Ferreyra voor een avontuur bij de Turkse nummer twee zal kiezen. Diverse plaatselijke bronnen melden zelfs al dat er geen twijfel meer over bestaat dat de aanvaller binnenkort zijn krabbel zet bij Fenerbahçe.

Ferreyra werd dit seizoen topschutter in de Oekraïense competitie, waar hij Shakhtar Donetsk met 21 doelpunten in 29 competitiewedstrijden naar de landstitel leidde. Over alle competities heen maakte de spits zelfs 30 treffers.

 

Poll: Denk jij dat Anderlecht deze speler kan halen?

TAGS  I  Ferreyra  I  Anderlecht  I  Besiktas

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024