DONE DEAL: Zevende aanwinst van Beerschot Wilrijk is alweer een Belg

DONE DEAL: Zevende aanwinst van Beerschot Wilrijk is alweer een Belg
Dinsdag 29 mei 2018 - 19:46   I  

Beerschot Wilrijk zit dezer dagen niet stil. Tijdens het voorbije seizoen greep de ambitieuze club naast promotie, volgend seizoen is het de bedoeling om beter te doen. Dinsdag versterkte Beerschot Wilrijk zich met Grégory Grisez, die overkomt van reeksgenoot KSV Roeselare.

"Transfer nummer zeven voor KFCO Beerschot Wilrjk. Zo plukte onze club vandaag Grégory Grisez weg bij reeksgenoot KSV Roeselare. Voor deze 28-jarige linkerflank diende aan de West-Vlamingen een transfersom te worden betaald, waarna Grisez op het Kiel een contract ondertekende voor twee seizoenen met optie op een extra jaar", staat er te lezen op de officiële webstek van de Antwerpse club.

Grisez speelde doorheen zijn carrière achtereenvolgens bij Sporting Charleroi, Franc Borains, Visé en UR La Louvière Centre. Daarna speelde hij nog bij White Star Brussel, om uiteindelijk bij Roeselare te belanden. Op Schiervelde werd Grisez één van de sterkhouders en verlengde hij onlangs nog zijn contract, maar nu stapt hij dus toch over naar het Kiel.

Eerste klasse

"Ik ben overstag gegaan voor het ambitieuze plan dat KFCO Beerschot Wilrijk voorlegt", zegt Grisez. "Ik zou doodgraag in eerste klasse spelen en meen dat ik daar bij mijn nieuwe club het meeste kans op maak. De uitgebreide nieuwe technische staf en de recente transfers onderstrepen de wil om zo snel mogelijk hogerop te geraken. En dat is ook mijn doel."

Poll: Is dit een goeie aanwinst?

TAGS  I  Grisez  I  Beerschot Wilrijk  I  Roeselare

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024