"Rits is geen versterking voor Club Brugge en géén 2 miljoen waard"

Dinsdag 29 mei 2018 - 20:12   I  

Mats Rits is de eerste zomeraanwinst van Club Brugge, dat maakte de landskampioen dinsdagnamiddag bekend via zijn officiële kanalen. Rits komt over van het gedegradeerde KV Mechelen en moet in het Jan Breydelstadion bewijzen dat hij goed genoeg is om het te maken bij een Belgische topploeg. Alleen is niet iedere blauw-zwarte fan onder de indruk van Rits.

Gisteren bleek op de sociale media al dat heel wat supporters zich vragen stellen bij het aanwerven van Rits. Dat kan je in dit artikel nog eens lezen. "Ik loop echt niet warm van Mats Rits als versterking", "Hij is niet beter dan Clasie" en "Hij is geen 2 miljoen euro waard", klonk het onder meer op Twitter.

Uit een recente poll op onze website blijkt overigens dat zomaar eventjes 79% van de Club-supporters van mening is dat Rits geen versterking is voor het huidige elftal van Ivan Leko. Amper 21% vindt dat Rits wél een versterking is voor blauw-zwart. In een andere poll vroegen we of Rits 2 miljoen waard is, en ook daar reageerden de fans van Club niet erg positief. 33% vindt dat Rits het bedrag waard is, 67% zegt dat de som te hoog is.

Aan Rits om de twijfelaars te overtuigen, niet?

Poll: Gaat Rits slagen bij Club Brugge?

TAGS  I  Rits  I  Club Brugge  I  KV Mechelen

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024

zondag 14 april 2024

zaterdag 13 april 2024