'Komst van Mats Rits is erg slecht nieuws voor deze Club Brugge-speler'

'Komst van Mats Rits is erg slecht nieuws voor deze Club Brugge-speler'
Dinsdag 29 mei 2018 - 21:30   I  

Club Brugge heeft officieel de transfer van Mats Rits aangekondigd. Blauw-zwart hengelt al een tijdje achter Rits en heeft nu melding gemaakt van de komende transfer. Na de medische testen zal Rits een contract voor vier seizoenen tekenen bij Club Brugge. Mats Rits zou overigens 1,5 miljoen plus bonussen moeten kosten.

Bij Club Brugge moet hij Hans Vanaken en Ruud Vormer het vuur aan de schenen leggen. Door de Champions League zal Club Brugge een erg druk schema voorgeschoteld krijgen en dan is een extra middenvelder zeker geen overbodige luxe.

De komst van Rits kan wel slecht nieuws betekenen voor Riley McGreeClub Brugge verhuurt McGree tot het einde van het seizoen aan Newcastle Jets in zijn vaderland Australië. Daar groeide de nog steeds maar 19-jarige middenvelder al snel uit tot een basisspeler. 

Nieuwe kans?

De concurrentie op zijn plaats is door de komst van Rits natuurlijk weer wat groter geworden. De 19-jarige Australiër kan zich in de voorbereiding wel nog in de kijker proberen spelen, maar het is nog maar de vraag of Club Brugge hem volgend seizoen al een kans wil geven. Misschien wordt een nieuwe uitleenbeurt de oplossing voor de middenvelder.

Poll: Krijgt McGree zijn kans van Leko volgend seizoen?

TAGS  I  Club Brugge  I  Newcastle Jets  I  McGree  I  KV Mechelen  I  Rits

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024