'Anderlecht zet Onyekuru stevig op zijn plaats'

'Anderlecht zet Onyekuru stevig op zijn plaats'
Dinsdag 29 mei 2018 - 22:15   I  

Het was geen al te best seizoen voor RSC Anderlecht, dat play-off 1 afsloot als derde in de rangschikking. Op het einde van het seizoen kreeg trainer Hein Vanhaezebrouck het bovendien nog eens aan de stok met Henry Onyekuru. De aanvaller neemt het de Anderlecht-coach kwalijk dat hij niet in actie mocht komen, maar de reactie van Anderlecht kan ook tellen.

Zo weet Liverpool Echo dat Anderlecht helemaal geen beloftes heeft gemaakt aan het adres van de Nigeriaan. "Henry is een schitterende speler. Zijn blessure in december heeft onze ploeg zwakker gemaakt en zijn kansen op het WK verminderd. Maar RSC Anderlecht of de technische staf heeft hem nooit iets beloofd over zijn selectie", aldus Anderlecht volgens Liverpool Echo.

De club gaat zelfs nog een beetje verder en vindt dat het erg onprofessioneel zou zijn geweest om Onyekuru iets te beloven. "RSCA is een professionele club en het zou erg onprofessioneel zijn om beloftes te maken aan spelers. De trainer selecteert de beste en de meest fitte spelers voor elke wedstrijd."

Poll: Heeft de blessure van Onyekuru Anderlecht parten gespeeld?

TAGS  I  Anderlecht  I  Onyekuru  I  Everton

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024