'Bale wordt plots betrokken in spectaculaire ruildeal met deze topspeler'

'Bale wordt plots betrokken in spectaculaire ruildeal met deze topspeler'
Dinsdag 29 mei 2018 - 23:50   I  

Gareth Bale was de matchwinnaar in de Champions League-finale tegen Liverpool. Met twee doelpunten als invaller was hij de grote man bij de Koninklijke. Toch ziet het er naar uit dat Bale zal vertrekken uit de Spaanse hoofdstad.

Meteen na de finale liet Bale al optekenen dat hij niet tevreden was met de huidige situatie bij Real Madrid. “Ik wil week in, week uit spelen en dat is dit seizoen niet het geval geweest. Ik ben vijf tot zes weken geblesseerd geweest, maar voor de rest was ik fit. Ik moet in de zomer met mijn zaakwaarnemer gaan praten en de situatie bekijken”, aldus Bale.

Manchester United zou alvast op de loer liggen, maar nu lijkt ook Bayern München zich te mengen in het debat. De Duitsers zoeken een alternatief op de flanken voor zowel Ribéry als Robben, die toch wat ouder worden. Bovendien heeft Bayern München ook ene David Alaba rondlopen en die staat ook op het lijstje van Real-voorzitter Florentino Perez. Zo zou Bale plots betrokken kunnen worden in een ruildeal met de Oostenrijkse international. 

Poll: Past de Duitse competitie bij Bale?

TAGS  I  Real Madrid  I  Bayern München  I  AlabaBale

donderdag 20 juni 2024

woensdag 19 juni 2024

dinsdag 18 juni 2024

maandag 17 juni 2024