'Vanheusden hakt knoop door en trekt naar deze Belgische eersteklasser'

'Vanheusden hakt knoop door en trekt naar deze Belgische eersteklasser'
Woensdag 30 mei 2018 - 06:14   I  

Het was allesbehalve gemakkelijk, maar Zinho Vanheusden heeft ondertussen wel een beslissing genomen omtrent zijn toekomst. De beloftevolle verdediger van Internazionale zal volgend seizoen niet meer te bewonderen zijn in het shirt van Standard, maar wel in dat van... KV Oostende.

Het Nieuwsblad weet met zekerheid te zeggen dat Vanheusden straks bij Oostende aan de slag zal gaan. De 18-jarige verdediger staat op een zucht van een overstap naar de Kust. Gert Verheyen, de nieuwe trainer van KVO, belde Vanheusden zelf op om de speler te overtuigen. Beiden werkten nog samen bij de nationale U19 en onderhouden een goed contact.

Aanvankelijk wilde Inter de jonge Vanheusden tot het einde van volgend seizoen ter beschikking van Standard stellen, maar dat plan valt nu in duigen. Vanheusden zelf wil meer speelminuten verzamelen en denkt dat hij in de Versluys Arena beter zit om in opzet te slagen. Bij Standard zat de speler de voorbije maanden vaak op de bank. Té vaak naar zijn zin. Oostende zal Vanheusden ook huren van Inter.

 

Poll: Maakt Vanheusden de juiste keuze?

TAGS  I  Vanheusden  I  Standard  I  Club Brugge  I  AA Gent  I  KV Oostende

vrijdag 29 maart 2024

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024