'Club Brugge gaat vol voor wonderboy die ook naar Man United én Real kan'

'Club Brugge gaat vol voor wonderboy die ook naar Man United én Real kan'
Woensdag 30 mei 2018 - 06:43   I  

CEO Vincent Mannaert is terug uit vakantie en dat wil zeggen dat Club Brugge een versnelling hoger schakelt op de transfermarkt. Dinsdagnamiddag maakte blauw-zwart via zijn officiële kanalen bekend dat Mats Rits de eerste zomeraanwinst is. Eén ding is zeker: Rits is zeker en vast niet de laatste zomeraanwinst.

Er liggen immers nog enkele dossiers op het bureau van Mannaert. Club Brugge heeft een oogje op Siebe Schrijvers (KRC Genk), maar is ook op zoek naar een nieuwe doelman. En in dat dossier mikt de kampioen hoog. Club is namelijk de Belgische ploeg die geïnteresseerd is in Karlo Letica.

De Kroatische doelman is nog steeds maar 21 jaar oud, maar staat te boek als een groot talent. Hij is nummer één bij Hajduk Split, dé club van Ivan Leko, en maakte ondanks zijn jonge leeftijd al deel uit van de 32-koppige voorselectie van Kroatië. Letica viel uiteindelijk af als vierde doelman.

2,5 miljoen euro, maar véél concurrentie

"Met Ivan Leko en keeperstrainer Tomislav Rogic als landgenoten heeft Club extra troeven in handen om Letica binnen te halen, maar toch wordt het geen gemakkelijk dossier", meldt Het Laatste Nieuws. "Dat heeft niet zozeer met de transfersom te maken - Hajduk vraagt zo'n 2,5 miljoen euro - maar wel met de concurrentie."

"De hoge vlucht die de doelman neemt, heeft namelijk heel wat grote en kapitaalkrachtigere ploegen dan Club op zijn spoor gezet. Tot Real Madrid toe. Zijn komst zou dus een stuntje zijn, al zet blauw-zwart naar goede gewoonte ook op andere doelmannen in. Leuk detail: Letica maakte in maart zijn allereerste goal door in de competitiewedstrijd tegen Istra de 3-2 binnen te koppen in de toegevoegde tijd."

Poll: Moet Club Brugge deze doelman halen?

TAGS  I  Letica  I  Hajduk Split  I  Club Brugge  I  Leko  I  Rogic

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024

zondag 24 maart 2024