Transfermarkt LIVE: Club brengt bod uit, Dendoncker kan naar Spanje

Transfermarkt LIVE: Club brengt bod uit, Dendoncker kan naar Spanje
Woensdag 30 mei 2018 - 23:25   I  

Het Belgische voetbalseizoen 2017-2018 zit erop, maar de clubs lijken niet meteen van plan om vakantie te nemen. De zoektocht naar versterkingen voor het komende seizoen is al helemaal losgebarsten en bij Voetbal24 blijf je van alle transfers en geruchten op de hoogte.

* Inter Milan is serieus voor Mousa Dembélé. De Italiaanse topclub reist komende dagen naar Londen om te onderhandelen met Tottenham Hotspur.

* Newcastle heeft doelman Dubravka definitief vastgelegd en de weg voor Matz Sels ligt zo helemaal open om naar Anderlecht te verkassen.

* Club Brugge kwam in Mexico uit op Gignac van Tigres maar heeft ook een bod uitgebracht op goaltjesdief Quiñones. De Colombiaanse aanvaller heeft 17 keer in 24 wedstrijden gescoord.

* Leander Dendoncker kan ook naar topclub Valencia. De nummer vier van de Spaanse Primera Division is naar verluidt geïnteresseerd in de middenvelder en het kan dus zomaar zijn dat de Rode Duivel alsnog Champions League speelt komend seizoen.

* Club Brugge heeft zijn oog laten vallen op André-Pierre Gignac. De gewezen Franse international is einde contract bij het Mexicaanse Tigres.

* Internazionale speelt met de gedachte om Zinho Vanheusden niet aan KV Oostende of Standard, maar wel aan het Italiaanse Sassuolo te verhuren.

Gianluigi Buffon gaat bij PSG een tweejarig contract tekenen. Hij houdt het dus toch nog niet voor bekeken. Dat meldt Corriere dello Sport.

* Van Crombrugge zal voor 10 juni zijn keuze moeten maken. Eupen heeft het geld nodig van de transfer om Kone vast leggen. Eupen wil de aankoopoptie lichten en heeft nog tot 10 juni. Tegen dan moet Van Crombrugge verkocht zijn.

* Dennis Odoi kan naar AA Gent, Club Brugge en Anderlecht. Odoi promoveerde net met Fulham naar de Premier League maar kan ook terugkeren op de Belgische velden.

* Anderlecht krijgt concurrentie voor Landry Dimata. Ook AA Gent voelt wel nog wat voor de komst van de spits van Wolfsburg. Gent dacht in januari al aan Dimata maar toen wilde de Duitse club niet meewerken.

* Charleroi hanteert een vraagprijs van 3,5 miljoen voor Clinton Mata. Club Brugge houdt de situatie alvast goed in de gaten en wil de rechtsachter maar wat graag inlijven.

* Lewandowski heeft te kennen gegeven weg te willen bij Bayern München. Real Madrid, Paris-Saint Germain en Chelsea liggen alvast op de loer voor de Poolse goaltjesdief.

* Club Brugge wil stunten op de transfermarkt. Het wil Letica van Hajduk Split overnemen maar de Kroatische club vraagt 2,5 miljoen euro en er staan veel clubs in de rij voor de sluitpost.

* Het Nieuwsblad meldt dat Vanheusden naar Oostende zal trekken. De Belgische jeugdinternational werkte nog samen met coach Gert Verheyen bij de U19 van de Rode Duivels

* Club Brugge gaat vol voor Schrijvers. De 21-jarige smaakmaker van RC Genk is gewild op de transfermarkt en ook landskampioen Club ziet de komst van Schrijvers wel zitten.

Poll: Welke club doet het beste koopje komende transferperiode?

TAGS  I  Anderlecht  I  Club Brugge  I  RC Genk  I  AA Gent  I  Standard  I  Bayern  I  Eupen

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024