“Karius heeft zijn laatste wedstrijd voor Liverpool gespeeld”

“Karius heeft zijn laatste wedstrijd voor Liverpool gespeeld”
Woensdag 30 mei 2018 - 13:25   I  

Liverpool ging afgelopen zaterdag roemloos ten onder in de Champions League-finale tegen Real Madrid. Doelman Loris Karius ging twee keer dramatisch de fout in en zorgde ervoor dat de Koninklijke voor de derde opeenvolgende keer de beker met de grote oren in de lucht mocht steken. Het ziet er ook naar uit dat Klopp op zoek is naar een nieuwe doelman en dat Karius niet meer voor de club zal spelen.

Voormalig Liverpool-speler Danny Murphy gelooft dat Karius niet meer in actie zal komen voor de Engelse grootmacht. “Ik vind het heel erg voor hem, dat is echt zo. Niemand wil deze fouten tijdens zo'n wedstrijd maken. Maar ik denk dat Karius helaas zijn laatste wedstrijd in het shirt van Liverpool heeft gespeeld. Het is onmogelijk voor hem om nog voor de club te spelen”

“Ik denk dat de supporters van Liverpool er moeite mee hebben om hem nog in het doel te zien, door de impact van de fouten en het belang van de wedstrijd waarin het gebeurde. Hij zal wekelijks in de moeilijkheden komen, waar hij ook speelt. Dat zal een enorme druk met zich meebrengen. Ik zie hem gewoon niet meer spelen. Dat is niet dramatisch, maar de realiteit”, aldus Murphy tegenover talkSPORT.

Poll: Kan Karius nog ergens aan de slag?

TAGS  I  Karius  I  Liverpool  I  Murphy

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024