Broertjes Lukaku halen zwaar uit naar de Belgische supporters

Broertjes Lukaku halen zwaar uit naar de Belgische supporters
Woensdag 30 mei 2018 - 14:00   I  

Na de training in Tubeke van de Rode Duivels gaven de broertjes Lukaku een persconferentie, apart. Romelu Lukaku krijgt al sinds het begin van zijn carrière felle kritiek over zich heen, dat terwijl hij op jonge leeftijd al hoge ogen gooide. Broer Jordan neemt het dan ook op voor broer Romelu en heeft een paar harde woorden over voor de fans. Ook Romelu zelf haalt zwaar uit naar de supporters van de Rode Duivels.

Jordan Lukaku

De supporters lijken eindelijk in te zien wat voor een talent dat Romelu Lukaku is, maar broer Jordan is het daar niet echt mee eens. “Wordt Romelu op handen gedragen? Vinden jullie dat? Dat gevoel had ik niet, hoor. Nee, nooit”, valt te lezen op Het Nieuwsblad.

“Hij krijgt nu wel wat liefde omdat hij al op jonge leeftijd de topschutter van het land is. Dan moet iedereen wel toegeven dat hij iets kan. Maar als je aan vele mensen vraagt: is Lukaku goed? Dan zullen ze zeggen: ja, hij is goed bezig, maar ik heb een voorkeur voor... (zucht) Dat is niet erg, hé. Maar het is zo.”

Jordan Lukaku heeft ook een duidelijke boodschap voor de fans: “Ik maak dat al mee met Romelu sinds hij zestien is. Maar je moet niet geliefd zijn om een goede voetballer te zijn. Het is belangrijk dat de supporters alles geven voor de nationale ploeg. Als je niet voor Romelu bent, steun dan de ploeg.”

Romelu Lukaku

Na de wedstrijd tegen Saudi-Arabië kreeg Romelu Lukaku applaus maar dat blijkt niet goed genoeg voor de bonkige aanvaller. “Na negen jaar een eerste applaus. Is alles dan vergeten en vergeven tussen mij en het publiek? Wat mij betreft alvast niet. Eén applaus in negen jaar, dan is het niet vergeten en vergeven. Wel bij een wereldtitel? Ach, we zien wel. Ik probeer gewoon zo veel mogelijk te genieten.”

Poll: Is de kritiek op Romelu Lukaku terecht?

TAGS  I  Lukaku  I  Rode Duivels  I  Martinez

vrijdag 29 maart 2024

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024