Dit bezorgt Vanhaezebrouck koppijn bij Anderlecht

Dit bezorgt Vanhaezebrouck koppijn bij Anderlecht
Woensdag 30 mei 2018 - 15:07   I  

Hein Vanhaezebrouck zal ook komend seizoen voor de groep van Anderlecht staan. Even gingen er geruchten de ronde dat de oefenmeester wel eens zou kunnen vertrekken bij Anderlecht maar het ziet er naar uit dat voorzitter Marc Coucke het volle vertrouwen heeft in Vanhaezebrouck. Toch was het niet allemaal even makkelijk voor Vanhaezebrouck en Europees voetbal halen bezorgt de meeste kopzorgen voor de coach.

Hein wilde absoluut Europees voetbal halen zo vertelt broer Henk Vanhaezebrouck tegenover Sport/Voetbalmagazine. “Hij is een perfectionist. Op het moment dat hij zei dat hij niet de trainer wou zijn die voor het eerst sinds lang met Anderlecht geen Europees voetbal zou halen, vreesde ik daar wel voor.”

Ook geeft hij alles bij paars-wit en maakt Vanhaezebrouck veel opofferingen. “Hij heeft weinig vrienden in het voetbal. Sowieso heeft hij al weinig vrienden, omdat hij nogal op zichzelf is en omdat de weinige tijd die overschiet naar zijn gezinnetje gaat.”

Geen opgever

Zus Ruth Vanhaezebrouck vertelt dat opgeven niet in zijn woordenboek staat. “Na een match gaat hij ook altijd eerst beelden bekijken en analyseren in zijn bureau alvorens naar het spelershome te komen. het voordeel van Hein is dat hij geen opgever is.”

“Hij zal altijd blijven werken en geloven dat hij de moeilijkheden kan overwinnen. In Gent bleef hij tot de laatste dag bezeten bezig en bij Anderlecht hoor ik Herman Van Holsbeeck nog zeggen: 'Ongelooflijk, hij is hier nu al drie maanden en nam nog maar één dag congé!''

Poll: Is Europees voetbal een must voor Anderlecht?

TAGS  I  Vanhaezebrouck  I  Coucke  I  Anderlecht

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024

zondag 21 april 2024