Lukaku spreekt duidelijke taal over doelstelling op het WK

Lukaku spreekt duidelijke taal over doelstelling op het WK
Woensdag 30 mei 2018 - 15:34   I  

Eerder hadden de broertjes Lukaku zware woorden over voor de Belgische supporters door de aanhoudende kritiek al die jaren op Romelu Lukaku. Na de training in Tubeke met de Rode Duivels gaven de broers een persconferentie en daar liet de aanvaller van Manchester United duidelijk weten wat de doelstelling is van België op het WK.

“Iedereen in deze groep is gelukkig in het veld. We zijn beter dan ooit. We scoren meer dan ooit. We moeten gewoon groeien in het tornooi. Duitsland is voor mij het beste voorbeeld. Een jonge ploeg die altijd sterker wordt naarmate het tornooi vordert. Maar ik wil niet gezegd hebben dat we de finale gaan halen. Dat hebben we gedaan voor Brazilië en Frankrijk en toen zijn we eruit gegaan. Maar de ambitie is er wel."

"Het is ook een uitdaging om onze stempel te drukken op het tornooi. Als je wil dat de mensen over u spreken, moet je minstens de halve finale halen. De kwartfinale is niet goed genoeg voor mij persoonlijk. Met een halve finale ben je een stap verder dan de vorige tornooien”, laat Lukaku duidelijk weten.

“Wij hebben ambitie. Maar die moeten we nu tonen op het veld in plaats van naast het veld. In het verleden hebben we dat altijd uitgesproken, de mensen hoop gegeven, maar het niet waargemaakt op het veld. Nu moeten we ons tonen op het veld."

Poll: Is de halve finale de minimum voor de Rode Duivels?

TAGS  I  Lukaku  I  Manchester United  I  Rode Duivels  I  Martinez  I  WK

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024