Club meldt zich officieel bij Karius: "Kom één jaar bij ons keepen"

Club meldt zich officieel bij Karius:
Woensdag 30 mei 2018 - 17:12   I  

Loris Karius moet ongetwijfeld nog steeds bekomen van zijn twee pijnlijke flaters in de Champions League-finale tussen Real Madrid en Liverpool. De Duitse doelman was verantwoordelijk voor de nederlaag van zijn ploeg en barstte na het laatste fluitsignaal in tranen uit. Het lijkt er ondertussen steeds meer op dat Liverpool de doelman wil lozen. En er is zelfs al interesse... van een derdeklasser.

Giorgio Grassi, de voorzitter van de Italiaanse derdeklasser Rimini, hoopt dat hij Karius naar zijn club kan halen. In een officiële mededeling nodigt Grassi de onfortuinlijke Karius uit om volgend seizoen een jaar door te brengen bij de club. "Ik zou Loris Karius er graag willen aan herinneren dat de beste les vaak het allermoeilijkst is om te doorstaan", aldus de preses van Rimini.

"Als verjaardagscadeau bieden we je graag een contract aan voor een jaar bij Rimini. Het is de ideale plek om sereniteit te vinden en je zelfvertrouwen terug op te krikken", klinkt het verder nog. Benieuwd of Karius op het aanbod zal ingaan.

Club Brugge

Tijdens de Champions League-finale grapten heel wat Belgische kijkers nog dat Karius, omwille van zijn flaters, perfect bij Club Brugge zou passen. Blauw-zwart kende dit seizoen nogal wat problemen met zijn goalies, maar is - vanzelfsprekend - niet in staat om een speler als Karius binnen te halen.

Poll: Heeft Karius nog een toekomst bij Liverpool?

TAGS  I  Karius  I  Liverpool  I  Real Madrid  I  Club Brugge

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024