'Standard verrast Club én Anderlecht en gaat vol voor deze speler'

'Standard verrast Club én Anderlecht en gaat vol voor deze speler'
Woensdag 30 mei 2018 - 18:37   I  

Standard verzekerde zich dankzij een stevige eindspurt in play-off 1 nog van de tweede plaats in de klassering én het bijhorende ticket voor de voorrondes van de Champions League. In Luik dromen ze al luidop van een plaats in de poules van het kampioenenbal, maar dan heeft de huidige kern wel nood aan versterking.

In een poging om het defensieve compartiment onder handen te nemen is Standard nu uitgekomen bij een target van Club Brugge en Anderlecht. Zo zouden de Rouches de Braziliaan Raphael Rossi in het vizier hebben. De verdediger van Boavista geniet interesse van Club en Anderlecht, maar Portugese media melden nu dat Standard zijn twee rivalen wil verrassen door zich in de debatten te mengen.

De Braziliaan van 27 zou op een transfer azen. Rossi, eerder ook al bij de Engelse tweedeklasser Swindon Town aan de slag, zou zijn goed seizoen willen bekronen met een overstap naar een grotere club die voor de prijzen speelt. In het contract van Rossi staat een vastgelegde afkoopsom van 5 miljoen euro, maar hij zou van zijn huidige werkgever voor een lager bedrag mogen vertrekken.

Eerst was er sprake van een vraagprijs van 2 miljoen euro, maar bij Boavista zouden ze zelfs al vrede nemen met 1,5 miljoen euro. Dat weet de Franstalige krant La Capitale.

Poll: Wie gaat deze speler strikken?

TAGS  I  Rossi  I  Boavista  I  Anderlecht  I  Club Brugge  I  Benfica  I  Standard

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024