'Devroe heeft van deze gewilde Belg topprioriteit Anderlecht gemaakt'

'Devroe heeft van deze gewilde Belg topprioriteit Anderlecht gemaakt'
Woensdag 30 mei 2018 - 20:35   I  

RSC Anderlecht versterkte zich tijdens de voorbije weken al met enkele nieuwe spelers, maar de honger van paars-wit is nog niet gestild. Sportief manager Luc Devroe is nog op zoek naar een nieuwe aanvalsleider en weet al precies wie hij wil.

Vandaag (woensdag, nvdr.) raakte bekend dat Anderlecht van plan is om vol voor Landry Dimata te gaan. VfL Wolfsburg wil de jonge Belg volgend seizoen uitlenen en een overstap naar paars-wit behoort tot de mogelijkheden. Dat ze bij Anderlecht gecharmeerd zijn door Dimata, is ondertussen wel duidelijk.

De Franstalige krant La Dernière Heure meldt dat Dimata sinds Devroe zijn eerste werkdag bij Anderlecht al een prioriteit is voor de sportief maanger. Devroe haalde Dimata destijds naar KV Oostende, waar de jonge spits zich wist door te zetten op het hoogste niveau. Beiden kunnen het prima met elkaar vinden en het is niet uitgesloten dat ze vanaf volgend seizoen opnieuw bij dezelfde club werken. Devroe zal álles in het werk stellen om Dimata te strikken.

Poll: Hoop jij dat Dimata bij Anderlecht tekent?

TAGS  I  Devroe  I  Dimata  I  Wolfsburg  I  Anderlecht

vrijdag 29 maart 2024

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024