‘Club Brugge legt bod op tafel voor nieuwe goaltjesdief’

‘Club Brugge legt bod op tafel voor nieuwe goaltjesdief’
Woensdag 30 mei 2018 - 21:30   I  

Eerder kwam het nieuws al naar buiten dat Club Brugge wel ogen heeft naar een transfer van André-Pierre Gignac. De Franse aanvaller speelt momenteel bij Tigres in de Mexicaanse competitie en scoort daar nog aan de lopende band. Maar nu zou blauw-zwart ook willen gaan voor een andere goalgetter.

Julián Andrés Quiñones is een Colombiaanse aanvaller die afgelopen seizoen werd verhuurd aan het Mexicaanse Lobos, én met succes. Bij Lobos scoorde de 21-jarige goaltjesdief maar liefst 17 keer in 24 wedstrijden en dat klinkt als muziek in de oren bij Club Brugge. Blauw-zwart zou al een bod hebben uitgebracht wat Tigres meteen heeft afgewezen, zo melden Mexicaanse media.

Quiñones ligt aldus onder contract bij Tigres, dezelfde club als Gignac en het salaris van de jonge Colombiaan zal ook beduidend lager liggen dan de gewezen Franse international. De marktwaarde van Quiñones ligt ongeveer op 3,5 miljoen euro. Of Club Brugge ook een nieuwe poging gaat ondernemen voor de 21-jarige spits valt nog af te wachten.

Poll: Denk jij dat Quiñones een goede optie is voor Club Brugge?

TAGS  I  Club Brugge  I  Quiñones  I  Tigres  I  Mannaert  I  Leko

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024

zondag 21 april 2024

zaterdag 20 april 2024