‘Niets staat Anderlecht en Sels nog in de weg na goed nieuws uit Newcastle’

‘Niets staat Anderlecht en Sels nog in de weg na goed nieuws uit Newcastle’
Woensdag 30 mei 2018 - 21:45   I  

Anderlecht lijkt zijn doelman bijna binnen te hebben. Het wil al een tijdje Matz Sels vastleggen maar Newcastle blijkt een moeilijke onderhandelaar te zijn. De Engelse club stelde ook al een package deal voor met Mbemba waar paars-wit ook zeer geïnteresseerd in is. Nu heeft Newcastle al officieel melding gemaakt van een nieuwe doelman.

Nieuw is Martin Dubravka niet, maar de sluitpost mag zich definitief een Newcastle-speler noemen. De 29-jarige goalie werd door Newcastle in januari gehuurd en maakte veel indruk bij The Magpies. Sparta Praag krijgt naar verluidt een bedrag van 5,8 miljoen euro voor de doelman.

Coach Rafael Benitez is zeer blij met de definitieve komst van de Slowaakse doelman. “Hij heeft sinds zijn komst een fantastische houding en een geweldige arbeidsethos getoond. Daarnaast waren we erg onder de indruk van zijn prestaties op het veld. Het is dus uitstekend nieuws dat we Dubravka definitief hebben kunnen vastleggen”, aldus Benitez.

Nu lijkt niets nog een transfer van Sels naar Anderlecht in de weg te staan. Paars-wit wil Sels al een tijdje vastleggen maar tot nu toe is er nog geen definitief besluit. Eerder gaf Anderlecht al aan ook doelman Frank Boeckx niet af te schrijven als nummer één onder de lat komend seizoen.

Poll: Is Sels volgend seizoen de nummer één onder de lat bij Anderlecht?

TAGS  I  Anderlecht  I  Sels  I  Newcastle  I  Coucke

zaterdag 20 april 2024

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024