Ex-teamgenoot duwt Karius dieper de put in: “Mijn zoontje van 9 doet beter”

Ex-teamgenoot duwt Karius dieper de put in: “Mijn zoontje van 9 doet beter”
Woensdag 30 mei 2018 - 22:05   I  

Loris Karius maakt niet één van zijn beste weken door. De sluitpost van Liverpool ging in de Champions League finale een paar keer dramatisch de fout in en kan waarschijnlijk ook uitkijken naar een nieuwe club. Alsof het allemaal nog niet erg genoeg is doet ook een voormalig concurrent zijn boekje open tegenover de pers.

Gianluca Curci, ex-ploeggenoot van Karius bij FSV Mainz, duwt de Duitse doelman nog dieper de put in. “Ik was zijn backup bij Mainz”, begint Curci zijn verhaal tegenover Tuttomercatoweb. “Het was vooral de keuze van de club, want ze wilden de waarde van de speler verhogen. Hij kon de club destijds veel geld opleveren. Dat is hoe het is gegaan. Karius heeft veel geluk gehad, maar geluk is niet altijd aan jouw zijde.”

“En wat betreft de finale van de Champions League: hij heeft bewezen dat hij niet klaar is voor dat niveau. De fout bij de derde treffer kan nog gebeuren. Hij heeft de bal verkeerd beoordeeld, een fout die iedere doelman kan maken. Maar de eerste? Nee, zeker niet. Zelfs mijn zoon van negen kan zich die fout niet veroorloven.”

Poll: Wat vind jij van de uitspraken van Curci?

TAGS  I  Karius  I  Champions League  I  Liverpool  I  Real Madrid  I  Curci

zondag 29 mei 2022

zaterdag 28 mei 2022

vrijdag 27 mei 2022