‘Zó gaan de fans reageren tegen Portugal na de felle uithaal van Lukaku’

‘Zó gaan de fans reageren tegen Portugal na de felle uithaal van Lukaku’
Donderdag 31 mei 2018 - 06:45   I  

De broertjes Lukaku waren niet mals voor de supporters van België tijdens de persconferentie in Tubeke. Na de training van de Rode Duivels werd het tweetal apart aan de tand gevoeld tijdens een persbabbel en beiden waren het eens over één ding: Romelu Lukaku wordt nog steeds niet geapprecieerd.

Romelu Lukaku kreeg een applauswissel tijdens de interland tegen Saudi-Arabië maar het zit blijkbaar diep bij de spits van Manchester United. “Eén applausje in negen jaar, daarmee is niet alles vergeten en vergeven”, vertelt Romelu.

Ook broer Jordan vond nog steeds dat zijn broer niet genoeg krediet krijgt. En hoe reageren de fans op deze felle kritiek? Het Nieuwsblad doet alvast een warme oproep aan alle fans die zaterdag aanwezig zullen zijn in het Koning Boudewijnstadion tegen Portugal om bij elke actie van Romelu Lukaku te applaudisseren.

Óók als hij eens een bal foutief terugkaatst of een slechte controle uitvoert. Want dat is immers het grote pijnpunt van Romelu en dat wordt hem het meest verweten bij de Rode Duivels. En wie weet is na de match tegen Portugal dan wel alles vergeven en vergeten.

Poll: Romelu Lukaku wordt ondergewaardeerd door de fans?

TAGS  I  Lukaku  I  Rode Duivels  I  Portugal

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024