‘Basiskracht blijft alsnog bij Anderlecht ondanks geruchten’

‘Basiskracht blijft alsnog bij Anderlecht ondanks geruchten’
Donderdag 31 mei 2018 - 07:45   I  

Anderlecht is druk bezig zich te versterken op alle fronten. Het haalde al een zevental spelers binnen en het ziet er naar uit dat de komende dagen nog transfers gerealiseerd zullen worden. Ook staan een paar spelers op het punt te vertrekken bij Anderlecht. Ook linksachter Obradovic leek op weg naar de uitgang, al lijkt die nu weer op een verlengd verblijf te hopen.

Obradovic heeft nog een jaar op zijn contract staan en als paars-wit nog iets wil verdienen aan de Serviër moet het nu verkopen. Na het mislopen van een selectie voor de Servische nationale ploeg lijkt de linksback niet uit te sluiten toch nog langer te blijven op het Astridpark, zo meldt Het Laatste Nieuws.

Eerder kwam het nieuws naar buiten dat Anderlecht Obradovic zal verkopen en dat de verdediger daar ook vrede mee had. Maar nu ziet het er dus naar uit dat Obra alsnog zal blijven bij Anderlecht. Sinds zijn komst werd Obradovic altijd gezien als een basisspeler bij paars-wit, maar door blessures viel de Serviër vaker dan lief is naast de ploeg.

Poll: Is het een goede zaak dat Obradovic bij Anderlecht blijft?

TAGS  I  Obradovic  I  Anderlecht

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024