RC Genk komt met details over Trossard en heeft wilde plannen

RC Genk komt met details over Trossard en heeft wilde plannen
Donderdag 31 mei 2018 - 09:30   I  

Het zijn mooie tijden voor RC Genk. De Limburgse club sleepte op de valreep nog Europees voetbal uit de brand en het verlengde het contract van sterspeler Leandro Trossard. Ondanks interesse van vele clubs wilde Trossard sowieso bij de club blijven. Ook heeft de club wilde plannen voor de toekomst en wil het de inkomsten aanzienlijk gaan verhogen.

Ook als Europees voetbal niet werd gehaald bleef Trossard alsnog bij RC Genk, zo verzekert voorzitter Peter Croonen tegenover Sport/Voetbalmagazine. “Leandro kon naar meerdere clubs, al kregen we geen concreet bod voor hem. Trossard wilde zelf graag nog een jaar blijven om hier stappen te zetten. Hij kiest voor een geleidelijke opbouw van zijn carrière. Een mooi signaal van een geboren Genkenaar die zijn opleiding bij ons kreeg.”

Ook wil de voorzitter het budget van RC Genk aanzienlijk verhogen om de concurrentie niet uit het oog te verliezen. “Ik hou wel van een uitdaging. Maar we gaan er hard moeten voor werken om met die clubs (Anderlecht en Club Brugge), en met AA Gent, mee te kunnen. Dat houdt in de eerste plaats een verhoging van de inkomsten in, omdat ook bij de andere topclubs de inkomsten gaan stijgen. We hebben al cijfers vooropgezet die we straks moeten waarmaken, te beginnen met volgend seizoen”, aldus Croonen.

Poll: Zal RC Genk komen seizoen de concurrentie kunnen bijbenen?

TAGS  I  RC Genk  I  Trossard  I  Croonen

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024