‘Courtois wordt genadeloos aan de kant geschoven door Chelsea’

‘Courtois wordt genadeloos aan de kant geschoven door Chelsea’
Donderdag 31 mei 2018 - 19:55   I  

Het ziet er naar uit dat Thibaut Courtois komende zomer verkocht zal worden. De Rode Duivel heeft al enkele malen geflirt met een vertrek uit Londen en The Blues hebben hun oog nu ook laten vallen op een andere doelman. De Braziliaan Alisson van AS Roma moet een flinke duit kosten en Chelsea wil Courtois dan ook van de hand doen.

Courtois heeft nog maar een jaar op zijn huidige contract staan dus moet Chelsea nu verkopen wil het nog geld verdienen aan de sluitpost. Real Madrid en Paris Saint-Germain houden de situatie alvast in de gaten. Zelf heeft Courtois aangegeven te zullen beslissen na het WK in Rusland maar Chelsea lijkt niet op die beslissing te willen wachten en schuift de keeper genadeloos aan de kant, zo meldt Sky Sports.

De Braziliaan Alisson heeft een sterk seizoen achter de rug bij AS Roma. De Romeinen hebben dan ook een bedrag rond de 80 miljoen euro op het hoofd van de doelman geplakt. Door het mislopen van de Champions League zal Chelsea eerst Courtois willen verkopen vooraleer het met miljoenen smijt voor een nieuwe goalie.

Poll: Naar welke club moet Courtois trekken?

TAGS  I  Courtois  I  Chelsea  I  AS Roma  I  Alisson  I  Real Madrid  I  Paris Saint-Germain

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024