Is dit dé transfer van de zomer in JPL? "Goed voor het Belgische voetbal"

Is dit dé transfer van de zomer in JPL?
Vrijdag 01 juni 2018 - 08:00   I  

Het clubseizoen zit er nog maar goed en wel op, of het gonst al van de geruchten. Álle Belgische topclubs lijken van plan om zich deze zomer gericht te versterken. Niet alleen Club Brugge en RSC Anderlecht willen volgend seizoen hoge ogen gooien, maar ook Standard wil meedoen voor de titel.

In dat opzicht wisten De Rouches eerder deze week een grote vis aan de haak te slaan. Mehdi Carcela komt, zoals verwacht, definitief over van het Spaanse Granada. Het is nog vroeg, maar Standard heeft zo misschien wel al dé transfer van de zomer gerealiseerd in de Jupiler Pro League.

“Iedereen had dit nieuws, dat al een tijdje te horen was in de wandelgangen, verwacht”, reageert clubicoon Wilfried Van Moer in Het Laatste Nieuws. “Het staat buiten discussie dat dit niet alleen een positieve zaak is voor Standard, maar voor het hele Belgisch voetbal. Hij heeft Standard toch naar een hoger niveau getild."

"De laatste zes maanden was hij een absolute smaakmaker, ook voor fans van andere clubs. We hebben te weinig klasbakken van zijn niveau in België. Je kan er met moeite vijf opsommen waarvoor je écht naar een stadion komt. Ik ben dan ook een supporter van Carcela", aldus Van Moer.

En wij met jou, Wilfried.

Poll: Is dit nu al dé transfer van de zomer?

TAGS  I  Carcela  I  Standard  I  Anderlecht  I  Club Brugge

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024