Club Brugge krijgt plots slecht nieuws over 'droomdoelman'

Club Brugge krijgt plots slecht nieuws over 'droomdoelman'
Vrijdag 01 juni 2018 - 10:14   I  

Club Brugge is op zoek naar een topdoelman en CEO Vincent Mannaert en zijn staf zouden hun oog op Karlo Letica (21) laten vallen hebben. De Kroaat staat momenteel nog onder contract bij Hajduk Split in zijn vaderland, maar zou komende zomer graag een stap hogerop willen zetten.

Club Brugge meent over goede papieren te beschikken om de beloftevolle Letica binnen te halen. Met hoofdcoach Ivan Leko en doelmannentrainer Tomislav Rogic heeft het twee Kroaten met een verleden bij Hajduk Split. Zij zouden dus in staat moeten zijn om Letica te overtuigen.

Al wordt het niet eenvoudig om de keeper binnen te halen. Kroatische media melden immers dat ook de Nederlandse kampioen PSV Letica in het vizier heeft. Al is het niet duidelijk of Letica bij PSV eerste doelman zou zijn. Verder denken ook Manchester United en Real Madrid aan de Kroaat, maar ook daar zou hij geen eerste keus zijn.

Niet naar het WK

Letica belandde tijdens het voorbije seizoen onder de lat bij Hajduk Split en hield prompt tien keer in negentien wedstrijden zijn netten schoon. De keeper behoorde ook tot de ruime voorselectie van de Kroatische nationale ploeg, maar viel uiteindelijk net naast de definitieve 23-koppige kern voor het WK in Rusland.

Poll: Hoop jij dat Letica de nieuwe keeper van Club Brugge wordt?

TAGS  I  Letica  I  Hajduk Split  I  Club Brugge  I  PSV  I  Real Madrid  I  Manchester United

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024

zondag 21 april 2024

zaterdag 20 april 2024