Ruud Vormer komt vlak na debuut bij Oranje meteen met geweldige reactie

Ruud Vormer komt vlak na debuut bij Oranje meteen met geweldige reactie
Vrijdag 01 juni 2018 - 11:12   I  

Ruud Vormer maakte donderdagavond zijn debuut bij de Nederlandse nationale ploeg. Tegen Slovakije mocht de aanvoerder van Club Brugge een halfuur voor tijd invallen. Vormer maakte een meer dan degelijke indruk en na afloop van de interland kwam hij in zijn gekende stijl met een geweldige reactie op de proppen.

"Hier had ik nooit aan gedacht eigenlijk", steekt Vormer bij Voetbal International van wal. "In het voetbal kan veel, ik ben trots om voor mijn land te spelen en trots dat ik mag debuteren op dertigjarige leeftijd", glunderde de middenvelder.

Ondanks het feit dat het zijn eerste match in het shirt van Oranje was, speelde Vormer zonder schroom. "Ik probeer energie in dit team te gooien. Die rol heb ik bij Club Brugge ook. De tweede helft ging het een stuk beter met het elftal", merkte Vormer ook op. "Ik heb mijn best gedaan en het team geprobeerd te helpen. Ik ga er alles aan doen om meer wedstrijden te spelen."

"Ik had moeten scoren"

De sterkhouder van Club Brugge had zijn debuut extra luister kunnen bijzetten met een doelpunt. Hij was er dicht bij. "Ik had wel moeten scoren. Volgende keer dan maar", besloot Vormer in zijn typische stijl met een knipoog. Een geweldige reactie van een man die duidelijk de smaak te pakken heeft.

Poll: Moet Vormer nog opgeroepen worden voor Oranje?

TAGS  I  Vormer  I  Club Brugge  I  Nederland

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024

zondag 21 april 2024

zaterdag 20 april 2024