Mulder kent de 'matrasgeheimen' van de Duivels: "Zij houden van vastbinden"

Mulder kent de 'matrasgeheimen' van de Duivels:
Vrijdag 01 juni 2018 - 15:10   I  

De voorbereiding richting het WK loopt helemaal niet van een leien dakje voor de Rode Duivels. Eerst was er de hele heisa omtrent de niet-selectie van Radja Nainggolan en nu lijkt de definitieve WK-selectie al gelekt te zijn op basis van gepersonaliseerde matrassen voor het WK in Rusland.

Voor HLN mocht Jan Mulder zijn kijk geven op de hele heisa en hij gooide het even over de cynische kant. Hij had zelf informatie ingewonnen en kwam zo tot enkele erg opvallende conclusies. De bedgeheimen van de Rode Duivels geven heel wat prijs.

"Ik heb ook niet stilgezeten en volgens mijn onderzoek gebruiken Eden Hazard en zijn echtgenote geen tweepersoons boxspring, zij doen het op een antiek en duur Louis Quinze-kastje. Mevrouw gaat erop zitten, Eden hangt aan de luster en springt erop. Of iets in die trant", aldus Mulder.

"Familie Mertens houdt van vastbinden"

"De familie Mertens houdt van vastbinden. De firma LS Bedding zou er dus goed aan doen de hoeken van het gepersonifieerde bed van Dries te voorzien van vier ouderwetse spijlen met een ronde knop aan de bovenkant, opdat het touw niet losschiet."

Poll: Kon de voetbalbond meer doen om de selectie niet te lekken?

TAGS  I  Rode Duivels  I  WK  I  Mulder

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024