Pijnlijk: Anderlecht loopt miljoenen mis in dit transferdossier

Pijnlijk: Anderlecht loopt miljoenen mis in dit transferdossier
Vrijdag 01 juni 2018 - 19:28   I  

Marc Coucke en Luc Devroe zijn momenteel druk bezig om de kern van RSC Anderlecht voor volgend seizoen samen te stellen. Het nieuwe bestuur realiseerde al zes inkomende transfers, en er is nog meer op komst. Eén dossier zorgde echter ook voor ergernis bij Coucke en Devroe...

Zo kon het nieuwe Anderlecht-bestuur niet anders dan instemmen met een definitief vertrek van Mahmoud Hassan, beter bekend als Trezeguet. De Egyptenaar werd tijdens het voorbije seizoen uitgeleend aan Kasimpasa en deed het daar uitstekend.

2 miljoen

Kasimpasa beschikte over een aankoopoptie van 2 miljoen euro en besliste omwille van de groeiende belangstelling voor Trezeguet om die ook te lichten. En nu is het Kasimpasa, en niet Anderlecht, dat flink gaat verdienen aan de Egyptenaar.

De Turkse topclub Galatasaray zou alvast bereid zijn om 5 miljoen euro te betalen voor Trezeguet. Bovendien lonkt ook de Serie A, want de speler zou ook op het verlanglijstje van subtopper Fiorentina staan.

Coucke loopt miljoenen mis

Marc Coucke en Luc Devroe kunnen zich wel voor het hoofd slaan, want zij beseffen als geen ander dat ze miljoenen mislopen door een beslissing van het oude bestuur. Vervelend en pijnlijk...

Poll: Had Trezeguet meer kansen moeten krijgen bij Anderlecht?

TAGS  I  Trezeguet  I  Anderlecht  I  Kasimpasa  I  Galatasaray  I  Fiorentina

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024

zondag 24 maart 2024