'MPH wil nóg een publiekslieveling van Club Brugge naar Standard halen'

'MPH wil nóg een publiekslieveling van Club Brugge naar Standard halen'
Vrijdag 01 juni 2018 - 19:00   I  

Michel Preud'homme is vanaf volgend seizoen de nieuwe trainer van Standard. In afwachting van zijn nieuwe uitdaging op Sclessin is MPH nu al bezig met het transferhuiswerk van zijn nieuwe club. Zo hoopt de Luikse oefenmeester een oude bekende in huis te halen.

Volgens diverse Griekse media heeft Preud'homme zijn zinnen gezet op een nieuwe samenwerking met Bjorn Engels. De twee werkten eerder al samen bij Club Brugge, waar ze samen kampioen werden. Engels was tijdens het voorbije seizoen een vaste waarde bij Olympiakos, maar zou niet op voorhand 'neen' zeggen tegen een transfer.

Hoewel onze landgenoot een overstap naar een grotere competitie prefereert, zou Preud'homme toch een poging willen ondernemen om Engels naar Sclessin te lokken. Eerder werd Engels al in verband gebracht met een overstap naar Anderlecht en een terugkeer naar Club Brugge, maar de interesse van beide teams zou niet concreet zijn.

Mbemba & Refaelov

Als Preud'homme zijn ex-speler niet kan overtuigen, zal hij zijn pijlen opnieuw op Chancel Mbemba richten. De Congolees mag weg bij Newcastle United en geniet ook belangstelling van Anderlecht en Club Brugge. Het is overigens niet de eerste keer dat Preud'homme aan een (ex-)speler van Club Brugge denkt. Eerder deed ook al het gerucht de ronde dat Preud'homme Lior Refaelov naar Sclessin zou willen halen.

Poll: Zie jij Engels naar Standard gaan?

TAGS  I  Engels  I  Club Brugge  I  Anderlecht  I  Standard  I  Preud'homme  I  Mbemba  I  Refaelov

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024

zondag 24 maart 2024