‘Dit zijn de elf tegen Portugal, experimenteren geblazen voor Martinez’

‘Dit zijn de elf tegen Portugal, experimenteren geblazen voor Martinez’
Zaterdag 02 juni 2018 - 07:40   I  

Vanavond speelt de Belgische nationale ploeg een eerste oefeninterland tegen Portugal. Om 20u45 gaan de Rode Duivels hun eerste test aan naar aanloop van het Wereldkampioenschap in Rusland. Martinez zal vooral in het middenveld moeten experimenteren door de afwezigen.

Axel Witsel zal er niet bij zijn door een knieblessure. De middenvelder krijgt nog rust. Wie zal Martinez dan op het middenveld posteren in zijn 3-4-3 systeem? Het Nieuwsblad laat weten dat de keuze tussen Mousa Dembélé of Youri Tielemans zal gaan. Fellaini trainde afgelopen week nog niet elke training voluit.

Ook Thomas Vermaelen zal niet aantreden tegen Portugal. Volgens Het Nieuwsblad start Martinez met Thibaut Courtois in doel met voor hem Toby Alderweireld, Vincent Kompany en Jan Vertonghen. De centrale as op het middenveld zal bestaan uit Mousa Dembélé en Kevin De Bruyne en de flanken zijn Thomas Meunier en Nacer Chadli. Vooraan moeten Eden Hazard en Dries Mertens de acties maken terwijl Romelu Lukaku voor de doelpunten moet zorgen.

Poll: Gaan de Rode Duivels vanavond winnen van Portugal?

TAGS  I  Rode Duivels  I  Martinez  I  Kompany  I  Hazard  I  Lukaku  I  Dembele  I  Portugal

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024

zondag 14 april 2024