Zit deze Rode Duivel enkel in de selectie door Eden Hazard?

Zit deze Rode Duivel enkel in de selectie door Eden Hazard?
Zaterdag 02 juni 2018 - 08:30   I  

De selectie van Martinez deed veel wenkbrauwen fronsen. Uiteraard is er al veel gezegd en geschreven over de niet-selectie van Nainggolan maar ook een paar Rode Duivels die wél zijn geselecteerd worden als zeer opmerkelijk beschreven.

Christian Benteke kent een desastreus seizoen met Crystal Palace. De spits staat normaliter bekend om veel doelpunten, maar dat viel dik tegen afgelopen seizoen. Het Nieuwsblad weet dat Christian Benteke echter beste vrienden is met Hazard. Ook de aanvaller zelf voelt een natuurlijke klik met de sterspeler van Chelsea.

“Ik kan me aanpassen, dat is een voordeel. Ik denk ook dat ik de spits ben wiens kwaliteiten het best passen bij die van Eden. Ik kom heel goed met hem overeen, maar ga hem nooit vragen een goed woordje voor mij te doen. Dat zou hij ook zelf niet willen. Hij weet dat mijn aanwezigheid goed is voor hem. We hebben bij de jeugd een WK gespeeld.”

“Normaal hadden we ook het WK in Brazilië gespeeld, maar ik was geblesseerd. Dat heeft mij pijn gedaan, maar dat heeft ook hem pijn gedaan. Nu hebben we de kans eindelijk een WK bij de grote jongens te spelen”, aldus Big Ben. Is Benteke enkel geselecteerd door zijn goede band met sterspeler Eden Hazard of gelooft Martinez echt in de kwaliteiten van de spits ondanks een rampseizoen?
 

Poll: Is de selectie van Christian Benteke terecht?

TAGS  I  Rode Duivel  I  Benteke  I  Martinez  I  Hazard

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024