Ook Duitsland in de ban van ‘matrasgate’: “Dit maakt me boos”

Ook Duitsland in de ban van ‘matrasgate’: “Dit maakt me boos”
Zaterdag 02 juni 2018 - 08:45   I  

Het was weer even commotie rond de selectie van Martinez. De definitieve 23 namen zouden gelekt zijn omdat er voor een vijftal spelers geen op maat gemaakte matras richting Rusland zouden gestuurd zijn. In dat geval vallen Leander Dendoncker, Matz Sels, Jordan Lukaku, Adnan Januzaj en Christian Kabasele af. Martinez heeft dit echter al tegengesproken en nu is ook de Duitse nationale ploeg in de ban van hun eigen ‘matrasgate’.

Op de website van Die Mannschaft kwam er plots een afbeelding op van de 23 namen die geselecteerd zouden zijn voor het komende WK in Rusland. Bondscoach Joachim Löw zou dan doelman Kevin Trapp, verdediger Jonathan Tah, middenvelder Sebastian Rudy en aanvaller Nils Petersen thuislaten. Ook bij het topland was er dus commotie in verband met de selectie.

Teammanager Oliver Bierhoff was niet te spreken over het voorval. “Dat moet een vergissing geweest zijn. Dat zou natuurlijk niet mogen gebeuren. Dit maakt me boos, we moeten uitzoeken wat er precies gebeurd is. De definitieve selectie wordt bekendgemaakt na de oefeninterland tegen Oostenrijk”, valt te lezen in Het Nieuwsblad.

Net zoals bij de Rode Duivels werden de geruchten meteen ontkracht. Ook de persverantwoordelijke van de Duitse nationale ploeg spreekt van valse informatie. “De selectie die op de website stond, is niet de definitieve selectie. Het is zoals bij een Panini-album. Ook zij kennen de ploeg niet op voorhand.” (Foto van Het Nieuwsblad, RR)

Poll: Is Duitsland de grote favoriet voor het WK in Rusland?

TAGS  I  Duitsland  I  Die Mannschaft  I  Bierhoff  I  Martinez

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024

zondag 21 april 2024

zaterdag 20 april 2024