‘Messi eist dat Barça rivaal Real een hak zet door deze speler te halen’

‘Messi eist dat Barça rivaal Real een hak zet door deze speler te halen’
Zaterdag 02 juni 2018 - 10:15   I  

De transfercarrousel draait weer op volle toeren. Ook in Spanje barst de transferbom en topclubs FC Barcelona en Real Madrid lijken weer volop de concurrentie met elkaar aan te gaan. Barcelona wil Real Madrid in Europa van de troon stoten terwijl De Koninklijke de Spaanse titel uit Camp Nou wil halen. Nu komt Lionel Messi met een opmerkelijke eis voor een volgende toptransfer.

Volgens Don Balon hebben verschillende Barcelona-spelers, met Messi op kop, zich sterk gemaakt voor de komst van Thiago Alcantara. De Spanjaard maakte een paar seizoen geleden de overstap van de Blaugrana naar Bayern München maar zou alweer dicht bij een vertrek staan. De Beierse club haalde al Goretzka voor de positie van Thiago.

Pikant detail is dat ook Real Madrid de spelverdeler hoog op het lijstje heeft staan. Florentino Perez ziet de Spaanse international als de ideale opvolger voor de ouder wordende Luka Modric. Messi en consorten eisen nu aan voorzitter Bartomeu voor de terugkeer van Thiago. Benieuwd waar dit gaat eindigen.

Poll: Naar welke club trekt Thiago?

TAGS  I  Messi  I  Barcelona  I  Real Madrid  I  Thiago  I  Bayern Munchen

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024

zondag 14 april 2024