WK-tegenstander Engeland wint nipt van Nigeria: "Not impressed"

WK-tegenstander Engeland wint nipt van Nigeria:
Zaterdag 02 juni 2018 - 20:40   I

De Rode Duivels treffen Engeland in de groepsfase tijdens het Wereldkampioenschap in Rusland. De Three Lions boekte een zuinige 2-1 oefenzege tegen Nigeria. Vooral in de eerste helft maakte Engeland indruk.

Jordan Pickford lijkt de strijd onder de lat te winnen van Jack Butland en Nick Pope. Pickford stond in doel voor Engeland. En de mannen van coach Gareth Southgate begonnen sterk aan de partij in Wembley. Gary Cahill torende boven iedereen uit en kopte de uitdraaiende hoekschop knap binnen. Nog voor rust maakte topschutter Harry Kane er 2-0 van.

Na rust was echter een pak minder voor Engeland en kwam Nigeria nog opzetten na een doelpunt van Iwobi. De speler van Arsenal schoot de rebound binnen waardoor het nog even spannend werd op Wembley. De eindstand bleef echter steken op 2-1 en Geert de Vlieger was alvast niet onder de indruk: “Die worden geen wereldkampioen”, schreef de oud-doelman op twitter.

Poll: Moeten de Rode Duivels kunnen winnen van Engeland op het WK?