België heeft nog veel werk na slaapverwekkende vertoning tegen Portugal

België heeft nog veel werk na slaapverwekkende vertoning tegen Portugal
Zaterdag 02 juni 2018 - 22:30   I  

Een heerlijke grasmat, een lekker voetbalweertje en een leuke tegenstander: deze wedstrijd had alles om een leuke pot voetbal op te leveren voor de Rode Duivels. Het werd echter een wedstrijd om snel te vergeten. Na een wedstrijd met weinig kansen werd het 0-0.

Roberto Martinez wou eens zien waar de Rode Duivels stonden en begon met zijn sterkste elf. Dat betekent mét Hazard en De Bruyne en met Dembélé als vervanger van de geblesseerde Witsel. De Rode Duivels begonnen ook goed en dat hadden ze vooral te danken aan een enthousiaste Eden Hazard. 

Lang konden we niet genieten van de aanvalspulsen van de Belgen en Portugal hield relatief gemakkelijk stand. De bezoekers speelden op de counter en dat zorgde voor een erg gesloten wedstrijd waarin de beste kansen zelfs nog voor Portugal waren. Courtois keek de pogingen twee keer naast.

Ingrijpen van Martinez

Tijdens de rust greep Martinez in. Met Christian Benteke, Adnan Januzaj, Nacer Chadli en Marouane Fellaini bracht hij vier nieuwe jongens in. Veel veranderde dat niet en de wedstrijd kabbelde gewoon verder. Het ergste moest zelfs nog komen, want Martinez zag ook Vincent Kompany uitvallen met een blessure. Zo is het duidelijk dat de Rode Duivels nog heel wat werk voor de boeg hebben vlak voor het WK.

Poll: Komt dit nog goed voor het WK?

TAGS  I  Rode Duivels  I  WK  I  Portugal

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024

zondag 14 april 2024