In Portugal komen ze tot een straffe conclusie over Mertens en Hazard

In Portugal komen ze tot een straffe conclusie over Mertens en Hazard
Zondag 03 juni 2018 - 10:30   I  

Het was pas de eerste oefeninterland naar aanloop van het Wereldkampioenschap in Rusland, maar de Rode Duivels bleven steken op een droge 0-0. Ook in het buitenland zagen ze de mankementen van de ploeg van bondscoach Roberto Martinez. Zo concluderen Portugese media dat Mertens en Hazard goed kunnen dribbelen maar wel allergisch zijn aan passen.

Het Portugese Tribuna Expresso meldt dat Portugal nooit echt in de problemen kwam tegen de Rode Duivels, zelfs zonder Cristiano Ronaldo. België beschikt ook over een aantal technisch vaardige spelers die kunnen dribbelen, maar acties maken is duidelijk niet genoeg.

“Er was nooit een reden tot bezorgdheid tegen België. Portugal controleerde en domineerde bij momenten. Mertens en Hazard kunnen fantastisch dribbelen, de bal perfect controleren en het spel verleggen, maar ze zijn allergisch aan passen”, zo meldt de Portugese krant.

“België kwijnde weg in de slotfase van de eerste helft en dicteerde niet langer het spel. België kwam niet verder dan een poging van Jan Vertonghen en een heleboel ondermaatse voorzetten.” Dat is de harde conclusie van de tegenstander Portugal.

Poll: Moeten Hazard en Mertens meer de bal afgeven?

TAGS  I  Belgie  I  Rode Duivels  I  Portugal  I  Martinez  I  Hazard  I  Mertens

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024