'Matej Mitrovic schept duidelijkheid over zijn toekomst bij Club Brugge'

'Matej Mitrovic schept duidelijkheid over zijn toekomst bij Club Brugge'
Zondag 03 juni 2018 - 13:40   I  

Club Brugge probeert zich serieus te versterken met het oog op de Champions League. Die 0/18 van vorige keer heeft haar sporen nagelaten bij het bestuur van Club Brugge en het wil dan ook niet opnieuw eenzelfde fout maken. Mannaert wil een competitieve ploeg samenstellen voor volgend seizoen.

Daarom had Club Brugge graag Matej Mitrovic defintief overgenomen van Besiktas. Club huurde de Kroatische verdediger en had ook een aankoopoptie, maar die was met 4,5 miljoen aan de hoge kant. De voorbije weken onderhandelde Club dan ook over de prijs, maar de Turkse topploeg wilde niet plooien. 

Club Brugge heeft nog niet officieel gecommuniceerd over de toekomst van Mitrovic, maar de verdediger zelf deed dat wel. Hij bevestigde volgens Star dat hij opnieuw speler is van Besiktas en daar ook volgend seizoen zal spelen. "Ik heb nog twee jaar een contract bij mijn club. Ik ben nu een Besiktas-speler. Dit seizoen speel ik dus in dit truitje. Ik zal proberen mijn plaats in het team te vinden, "aldus Mitrovic. Club Brugge lijkt dus definitief naast de sterke verdediger te grijpen.

Poll: Had jij Mitrovic graag ook volgend seizoen zien spelen voor Club Brugge?

TAGS  I  Club Brugge  I  Mitrovic  I  Besiktas

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024