Zaakwaarnemer Dembélé laat zich uit over toekomst (in China)

Zaakwaarnemer Dembélé laat zich uit over toekomst (in China)
Zondag 03 juni 2018 - 19:00   I  

Het blijft een apart verhaal, Mousa Dembélé bij Tottenham Hotspur. Een paar maanden geleden werd de middenvelder nog afgestempeld als een genie op het middenvelder door coach Mauricio Pochettino en nu ziet het er naar uit dat de Rode Duivel naar de uitgang wordt geduwd.

Aan interesse is er alvast geen gebrek. Zowat de gehele Italiaanse top hengelt achter de diensten van Dembélé, maar ook China lonkt. Zaakwaarnemer Tom De Mul komt alvast met een duidelijke boodschap over de toekomst van de voormalig middenvelder van onder meer AZ en Beerschot.

“Mousa heeft nog één jaar op zijn contract bij Tottenham. Hij heeft een fantastisch seizoen gespeeld maar er gebeurt momenteel veel rondom hem. Er is veel interesse in en buiten Europe en we wachten tot na het WK. Hij verdient het alleszins om te schitteren in Rusland na zo’n sterk seizoen”, laat Tom De Mul weten tegenover Football London.

Zo laat belangenbehartiger De Mul de deur voor China toch op een kier. Ook laat De Mul weten absoluut een situatie zoals Toby Alderweireld te willen vermijden. “Een moeilijk seizoen zoals Alderweireld vermijden? Voor nu, zal Mousa niet bijtekenen bij Tottenham Hotspur.”

Poll: Waar speelt Mousa Dembélé volgend seizoen?

TAGS  I  Dembélé  I  Tottenham  I  China  I  Juventus  I  Inter  I  Roma

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024

zondag 24 maart 2024