De Vlieger houdt zich niet in en is keihard voor Kompany

De Vlieger houdt zich niet in en is keihard voor Kompany
Maandag 04 juni 2018 - 08:26   I  

Vincent Kompany staat voor de zoveelste keer in zijn carrière aan de kant met een blessure. Deze keer sukkelt de verdediger van Manchester City met de lies, en dat nadat hij een onschuldig duel aanging met de Portugees Gelson Martins. Analist Geert De Vlieger is de blessuregevoeligheid van Kompany stilaan beu, zo lijkt het wel.

Zou De Vlieger Kompany na deze nieuwe blessure nog meenemen naar Rusland? “Met wat ik nu gezien heb, niet", klinkt het hard maar duidelijk in Het Nieuwsblad.

"Ik heb hem eerder dit seizoen van het veld zien stappen bij Manchester City. Zijn blessures vragen tijd en aandacht. Twee weken aan de kant kan bij hem ook zeven, acht weken betekenen. Ik denk dat het dan weinig zin heeft om hem mee te nemen.”

Duidelijkheid

Vandaag (maandag, nvdr.) volgt er duidelijkheid over Kompany. Een scan moet uitwijzen hoe ernstig de blessure van de ervaren rot is. Om 10 uur maakt bondscoach Roberto Martinez zijn 23-koppige selectie voor het WK bekend. De verwachting is dat Kompany van de partij is, ook al is hij nog niet fit.

Poll: Zou jij Kompany ook thuislaten?

TAGS  I  Kompany  I  Martinez  I  Rode Duivels  I  De Vlieger

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024

zondag 24 maart 2024