Martinez praat plots over Rode Duivel die niet bij de 28 zat

Martinez praat plots over Rode Duivel die niet bij de 28 zat
Maandag 04 juni 2018 - 11:45   I  

De definitieve selectie voor het Wereldkampioenschap in Rusland is bekend. Buiten het debacle Kompany-Ciman zijn alle namen doorgegeven. Opvallend is toch dat de Rode Duivels maar twee diepe spitsen meenemen naar Rusland.

Romelu Lukaku en Michy Batshuayi zullen de diepe aanvallers zijn. Voor Christian Benteke heeft zijn rampseizoen bij Crystal Palace grote gevolgen. Big Ben mag niet mee naar het WK. "Hij heeft er alles aan gedaan tijdens dit kamp. Hem thuislaten was de moeilijkste beslissing. Ik kies voor de balans in de ploeg. Daarom neem ik maar twee diepe spitsen mee.”

De vraag is natuurlijk waarom Benteke dan mocht invallen tegen Portugal. “Waarom hij zaterdag tegen Portugal dan nog moest opdraven? De hardste beslissing was om Kevin Mirallas uit de selectie te laten. Ik werkte vijf jaar lang met hem. Maar de beslissing moet neutraal zijn. In maart hadden we Origi en Mirallas bij de groep. Nu was dat Benteke. Zij verdienden allemaal een kans om zich te tonen”, vertelt Martinez toch enigszins opmerkelijk.

Poll: Is de niet-selectie van Benteke te begrijpen?

TAGS  I  Martinez  I  Rode Duivels  I  WK  I  Lukaku  I  Batshuayi  I  Benteke  I  Mirallas  I  Origi

woensdag 22 maart 2023

dinsdag 21 maart 2023

maandag 20 maart 2023

zondag 19 maart 2023