Vermaelen komt met belangrijk nieuws over zijn blessure

Vermaelen komt met belangrijk nieuws over zijn blessure
Maandag 04 juni 2018 - 14:30   I  

De verdediging van de Rode Duivels krijgt klappen. Vincent Kompany is in de oefeninterland tegen Portugal uitgevallen met een blessure en ook Thomas Vermaelen sukkelt al een tijdje met hamstringproblemen. Nu komt Vermaelen met belangrijk nieuws over zijn blessure en het WK.

“Het gaat met mijn blessure de goede kant op”, vertelt Vermaelen tegenover Het Laatste Nieuws. “Ik werk momenteel hard in de fitness en ben ook al opnieuw aan het lopen. Maar we gaan sowieso geen risico nemen met het oog op het WK. Of ik in de komende oefeninterland speelminuten maak, zal ik beslissen in overleg met de medische staf. Maar ik acht die kans eerder klein, wat telt is fit geraken voor het echte werk in Rusland.”

“Het klopt dat de voorbereiding ook nu voor mij niet ideaal is, en ik had natuurlijk liever meer wedstrijden gespeeld. Maar ik voel dat het de goede kant uitgaat. Ik snap dat onze fans zich zorgen maken over de verdediging, met ook nog Vincent in de lappenmand. Hij is onze leider en belangrijk op het veld. We moeten de ernst van zijn blessure afwachten, maar ik weet dat hij kan terugkeren” aldus de verdediger van FC Barcelona.

Poll: Denk jij dat Vermaelen tijdig fit geraakt voor het WK?

TAGS  I  Vermaelen  I  Kompany  I  Ciman  I  Rode Duivels  I  Martinez

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024