Lukasz Teodorczyk krijgt zéér goed nieuws te horen

Lukasz Teodorczyk krijgt zéér goed nieuws te horen
Maandag 04 juni 2018 - 15:55   I  

Lukasz Teodorczyk had even een erg moeilijke periode bij Anderlecht afgelopen seizoen. De Poolse aanvaller speelde niet zijn beste wedstrijden voor paars-wit en ook het verlies van zijn broer is hard aangekomen. Nu krijgt de spits echter zéér goed nieuws te horen. Lukasz Teodorczyk zit in de definitieve selectie van de Poolse nationale ploeg.

Polen had een voorselectie van 35(!) spelers vrijgegeven en nu geeft Futbol Total de definitieve selectie vrij. In de aanvalslinie moet Teo echter afrekenen met kleppers zoals Robert Lewandowski van Bayern München en Arkadiusz Milik van Napoli. Krzysztof Piatek (Cracovia) en Kamil Wilczek (Brondby IF) zijn de concurrenten van de Anderlecht-spits die afvallen.

Verder zien we in de selectie ook grote namen zoals zoals Jakub Blaszczykowski (VfL Wolfsburg), Piotr Zielinski en Kamil Glik (AS Monaco). Polen zit overigens in Groep H waar het Japan, Colombia en Senegal zal tegenkomen. Nu valt het nog af te wachten of Teodorczyk ook effectief speelminuten kan maken op het WK in Rusland.

Poll: Is het terecht dat Teodorczyk geselecteerd is voor het WK?

TAGS  I  Teodorczyk  I  Anderlecht  I  Polen

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024

zondag 14 april 2024