Club Brugge maakt eerste oefenmatchen én datum fandag bekend

Club Brugge maakt eerste oefenmatchen én datum fandag bekend
Maandag 04 juni 2018 - 17:08   I  

Club Brugge kroonde zich tijdens het voorbije seizoen tot kampioen van België, maar dat wil niet zeggen dat ze in het Jan Breydelstadion op hun lauweren rusten. Integendeel: maandag maakte Club al een deel van het oefenprogramma voor volgend seizoen bekend.

WK in Rusland of niet, op 18 juni staat de eerste training bij Club Brugge alweer op het programma. "Op 18 juni verzamelt de Brugse groep opnieuw aan het Jan Breydelstadion om de trainingen te hervatten. Na een eerste collectieve trainingsdag zullen op 19 en 20 juni telkens de helft van de groep op het veld te zien zijn, terwijl de andere helft zijn medische test gaat afleggen", meldt Club op zijn officiële webstek.

De eerste oefenwedstrijd gaat door op zaterdag 23 juni in Heist, tegen KFC Heist. Een week later, op 30 juni, speelt Club in en tegen Torhout. Van 1 tot 8 juli gaat Club vervolgens op stage naar het Nederlandse Garderen, waar het ook de voorbije jaren vertoefde. Daar worden nog twee oefenwedstrijden gespeeld, maar de tegenstanders zijn voorlopig nog niet gekend.

Fandag

Op 8 juli keert Ivan Leko samen met zijn selectie terug uit Nederland en staat de jaarlijkse fandag, in en rond het Jan Breydelstadion, op het programma. Op 14 en 18 juli zal Club nog twee keer oefenen op neutraal terrein, maar de tegenstanders zijn eveneens nog niet gekend. Op 22 juli tot slot, staat de Supercup tegen Standard op het programma. Die wedstrijd gaat door in Jan Breydel.

Poll: Ga jij naar de fandag van Club Brugge?

TAGS  I  Club Brugge  I  Torhout  I  Heist

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024

zondag 24 maart 2024