Degryse neemt het op voor één Rode Duivel: "Heb ik nóóit begrepen"

Degryse neemt het op voor één Rode Duivel:
Maandag 04 juni 2018 - 17:45   I  

De Rode Duivels stelden afgelopen zaterdag teleur tegen Portugal. Defensief zat het best goed, maar in aanvallend opzicht legden de mannen van Roberto Martinez veel en veel te weinig op de splinternieuwe grasmat in het Koning Boudewijnstadion. Analist Marc Degryse maakt zich dan ook zorgen.

Dat de Rode Duivels weinig wisten klaar te maken, kan Degryse nog begrijpen. Hij maakt zich ongerust over iets anders... "Ik maak mij veel meer zorgen over het feit dat we zaterdag eens te meer zagen dat deze ploeg niet zonder Witsel kan. Hij is onvoorwaardelijk nodig om de balans in het elftal te bewaren", merkt de analist op in Het Laatste Nieuws.

"Ik heb nooit de mensen begrepen die Witsel uit de ploeg schreeuwden"

"Tegen Portugal lag het centrum een paar keer hélemaal open. Ik heb nooit de mensen begrepen die Witsel uit de ploeg schreeuwden. Je zult niet ver komen zonder hem", benadrukt Degryse.

Degryse gaat zelfs nog een stapje verder. Van zijn part hadden de Portugezen de fouten bij de Belgen gerust mogen afstraffen. "'t Is zelfs jammer dat de ruimte op het middenveld niet werd afgestraft - nu kunnen sommigen nog denken dat Witsel geen certitude moet zijn. Mis."

Poll: Moet Witsel altijd spelen?

TAGS  I  Degryse  I  Kompany  I  Witsel  I  Rode Duivels

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024